23 - 03 - 2018

beijer logo


HMI de verbinding tussen mens en machine.


Op basis van meer dan 30 jaar ervaring, biedt Beijer Electronics een compleet portfolio van geavanceerde HMI (Human-Machine Interface) producten die passen bij elke HMI behoefte: Van kleine tot grote projecten, van traditionele industrie of extreem robuuste toepassingen, en van panelen tot de industriële pc's.

iX Panel en iX Panel Pro

De voordelen van de iX HMI-oplossing betreffende het ontwerp, functionaliteit en connectiviteit vermindert aanzienlijk engineering tijd en leidt tot een sneller rendement op uw investering.
Creëer en configureer uw iX HMI-oplossing in een vertrouwde Windows-omgeving met lint menu's, een intuïtieve workflow en contextgevoelige hulp. 
Vector gebaseerd schaalbare graphics en Windows Media objecten zorgen ervoor dat uw applicaties er professioneel uitzien en weerspiegelen uw hoge standaard.
De efficiënte iX ontwikkelprogramma's brengen u sneller van idee tot resultaat.

Download hier de iX brochure: Download     Download hier de iX catalogus: Download

ix

 

EXTER

Robuust en elegant HMI-ontwerp.
De combinatie van vorm en functie, en het bekroonde ontwerp van het EXTER  panel brengt high-performance samen met een robuuste constructie om oplossingen voor nu en in de toekomst te leveren voor vrijwel elke HMI taak denkbaar.

De intuïtieve en ergonomische EXTER-serie wordt geleverd in een verscheidenheid van touchscreen-modellen, toetsenbord modellen en zelfs een handheld model, een aantal van deze, ook verkrijgbaar in zwart, zwart in de zon leesbaar en roestvrijstalen uitvoering.

Download hier de EXTER brochure: Download     Download hier de EXTER catalogus: Download

exter

 

EPC

De industrie-PC-serie, de EPC wordt gebruikt in toepassingen waar hoge prestaties computers voor veeleisende visualisatie taken nodig zijn.
De productlijn omvat ventilatorloze panel PC's met Compact Flash kaart, standaard-industrie PC's met harddisk en uitbreidingsslots en mechanisch robuuste box PC's in combinatie met industrie-compatibele flatscreens.

Download hier de EPC catalogus: Download


epc

 

Industrie Monitoren

Plat design en brilliante vormgeving.

De MT-serie flat-panel monitoren worden overal gebruikt waar door technische of andere redenen de monitor en de computer gecsheiden moeten worden.
In combinatie met een box PC van Beijer Elektronics of een andere partij dienen de monitoren als ingave en display medium voor het industriële proces.

Download hier de monitoren catalogus: Download

monitoren

 

H-Serie

Compacte bediening voor een gunstige prijs.

De bedieningspanelen van de H-serie worden ingezet in alle toepassingen waar essentiële bedrijfsfuncties nodig zijn.
De gebruiker betaalt alleen voor die eigenschappen die hij voor zijn toepassing nodig heeft.
Met een ideale prijs-prestatie verhouding helpen de panels bijvoorbeeld in seriematige machines de kosten van de bediening te verminderen.
In kleinere en middelgrote toepassingen b.v. in mobiele verpakkingsmachines, industriële wasmachines, ovens, spuit-giet systemen, soldeermachines en andere kleine machines geven de grafische user terminals grote voordelen.

Download hier de H-Serie catalogus: Download

h-serie

Maritime oplossingen

De juiste informatie met de juiste apparatuur.
Er is geen ruimte voor fouten op zee.
Een enkele fout kan leiden tot ernstige gevolgen voor het schip, de lading, passagiers en de bemanning.
Dat is de reden waarom u nauwkeurige en betrouwbare informatie nodig hebt  de juiste beslissingen te maken. 
Beijer Electronics HMI-oplossingen monitoren en controleren maritieme toepassingen op een dagelijkse basis in de hele wereld.

Download hier de Maritime catalogus: Download


maritime