18 - 12 - 2017


logo esi

De GD4200-USB © is nu nog slimmer!


Met de nieuwe, verbeterde software en drukbereiken tot 4000bar ......

Sinds de introductie van de GS4200-USB © is het een uniek karakter op de drukmetingsmarkt gebleven en wordt wereldwijd gebruikt voor honderden systemen en toepassingen. Het is een succes geweest! Maar we wilden hem beter maken, iets waarin onze klanten altijd in geïnteresseerd zijn, is een snellere reactietijd. We hebben gereageerd met de Genspec Dynamic USB Transducer, of de GD4200, die sinds enkele weken leverbaar is. Met een selecteerbare leessnelheid tot 1000 keer per seconde (1000Hz) zorgt de GD4200-USB ervoor dat alle drukfluctuaties worden vastgelegd en u niets mist! Gecombineerd met al zijn andere functies, zijn we er zeker van dat de GD4200-USB uw ideale digitale drukmetingsoplossing wordt …


Meet en monitor 16 ingangen tegelijk!
Via een USB-hub kunt u gegevens verbinden en verzamelen van maximaal 16 USB-omvormer en tegelijkertijd live uitlezingen op één scherm weergeven.

Plug & Play
Drukmeting is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Met de ESI-USB © software kunt u uw transducer aansluiten op uw laptop of pc en weg gaan. De software herkent de transducer met zijn serienummer. Alle software updates zijn online beschikbaar en zijn compatibel met alle versies van Windows vanaf Windows 7.


Portable
Of u nu op zoek bent naar testen en kalibratie, spotcontroles of lokale, directe monitoring met de GD4200-USB is de handige oplossing. U hoeft geen extra hardware of software te maken, maar u kunt gegevens testen en opnemen direct op locatie.


SOS Sensor Technology
De GD4200-USB is vervaardigd met de Silicon-on-Sapphire (SOS) sensor technologie. Druk sensoren die zijn geconstrueerd met behulp van SOS, tonen uitzonderlijke prestaties en uitstekende stabiliteit. Het saffier substraat zorgt ervoor dat de sensor over een zeer breed temperatuurbereik kan functioneren zonder verlies van prestatie door zijn uitstekende isolatie eigenschappen. Het SOS-sensorelement wordt dan verbonden met een titaniummembraan in plaats van traditioneel roestvrij staal. Hoge overdruk, zeer lage hysterese en grote corrosiebestendigheid zijn het resultaat.


Drukbereik
Met drukbereiken van vacuüm tot 4000 bar (tot 5000 bar is in ontwikkeling) hebben we een GD4200-USB voor de meeste toepassingen.


Nauwkeurigheid
De GD4200-USB heeft een standaard nauwkeurigheid van 0,15% waardoor het de ideale oplossing is voor toepassingen met een hoge nauwkeurigheid. De temperatuur-coëfficiëntie is uitstekend. Van een koud -50°C tot heet + 125°C * kunt u vertrouwen op de gegevens die de GD4200-USB geeft.


Temperatuurmonitoring
Naast het meten en opnemen van de druk verzamelt de GS4200-USB ook temperatuurdata voor analyse door de gebruiker.
Certificaat generator
Met behulp van de ESI-USB © software kunt u aangepaste testcertificering genereren.


Prijs
We weten hoe dure data loggers kunnen zijn. De GD4200-USB is een extreem kosteneffectieve oplossing voor het bewaken en opnemen van drukgegevens zonder dat u dure I / O-interface nodig heeft. Met twee verschillende versies kunt u de juiste versie selecteren die past bij uw budget en systeembehoeften.

  

GS4200 75dpi

esi gs4200_2 Door makkelijke instructies kan de gebruiker een op maat gemaakt certificaatsjabloon gebruiken om alle belangrijke gegevens die zijn verzameld tijdens de test in Word-formaat op te nemen.
Extra velden kunnen worden toegevoegd, zelfs een bedrijfslogo.
Eenvoudige maar professionele kwaliteits documenten kunnen zo gemaakt worden.
Bovendien zijn de beschikbare drukbereiken verhoogd tot 4000 bar!