16 - 07 - 2018


logo esi

De GD4200-USB © is nu nog slimmer!


Veilige hogedrukmeting tot 5000 bar!

De HP1100 & GD4200-USB-serie ultrahoge druktransducers nemen de zorgen weg van het veilig omgaan met zéér hoge drukken.

Ontworpen om te functioneren in veeleisende omgevingen, zullen de HP1100 & GD4200-USB-serie van ESI Technology Ltd. altijd zorgen voor nauwkeurige metingen en tegelijkertijd een hoge duurzaamheid behouden.

De delen die in contact komen met het medium en het membraan worden vervaardigd uit een één stuk titaniumlegering, wat betekent dat er geen lasnaden zijn en dus een hoge overbelastingscapaciteit en met drukbereiken tot 5000 bar, de Silicon-on-Sapphire (SoS) sensortechnologie zorgt voor een hoog prestatieniveau, zelfs met hoge overdrukken.

Roestvrijstalen behuizing biedt een bijna onovertroffen corrosieweerstand, terwijl de Silicon-on-Sapphire-sensortechnologie uitstekende prestaties levert met vrijwel geen hysterese en uitstekende stabiliteit op lange termijn over een breed temperatuurbereik. De standaard autoclaaffitting maakt een veilige en betrouwbare afdichting van dergelijke hoge drukken mogelijk.

De Genspec Dynamic digitale USB-transducer, of de GD4200-USB, heeft een selecteerbare leessnelheid tot 1000 metingen per seconde (1000Hz), zodat alle drukfluctuaties worden vastgelegd en u niets mist!

Een optionele ATEX- en IEC Ex-gecertificeerde versie van de HP1100-serie is beschikbaar voor Ex-omgeving, ontvlambare gassen (zone 0), stof (zone 20) en mijnbouw (groep I M1).

• Druk bereiken van 0-400 bar tot 0-5000 bar
• Titanium delen zonder afdichtingen of lassen
• Uitstekende nauwkeurigheid
• Hoge bedrijfstemperatuur
• Autoclaaf hogedrukprocesaansluiting
• Intrinsiek veilige optie (alleen HP1100)

 

  

GS4200 75dpi

esi gs4200_2 Door makkelijke instructies kan de gebruiker een op maat gemaakt certificaatsjabloon gebruiken om alle belangrijke gegevens die zijn verzameld tijdens de test in Word-formaat op te nemen.
Extra velden kunnen worden toegevoegd, zelfs een bedrijfslogo.
Eenvoudige maar professionele kwaliteits documenten kunnen zo gemaakt worden.
Bovendien zijn de beschikbare drukbereiken verhoogd tot 4000 bar!