16 - 07 - 2018

omron
Omron PLC's


De reputatie van Omron op het gebied van productkwaliteit, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie is inherent in alle Omron besturingssystemen.

Omron biedt slimme decentrale I/O's, compacte PLC CPM, modulaire CJ1 met hoge prestaties en de op een backplane gebaseerde CS1-serie voor grote toepassingen.
Deze besturingssystemen zijn ontworpen voor een hoge verwerkingssnelheid en volledige transparantie.
Ze zorgen voor naadloze uitwisseling van gegevens in uw machine en binnen de gehele fabriek.
Alle Omron-PLC's worden geprogrammeerd en gebruiksklaar gemaakt met CX-Programmer.
Dit programma maakt deel uit van het slimme automatiseringsplatform CX-One van Omron.

Compacte PLC-serie - tot 320 I/O's

Wanneer het aankomt op besturingen voor compacte machines, dan biedt onze CP1-serie de compactheid van een micro-PLC met de functionaliteit van een modulaire PLC. De CP1-serie biedt alle benodigde functionaliteit voor het besturen van uw machine, inclusief een uitstekende positioneringsfunctie. De CP1L-E-modellen zijn voorzien van een geïntegreerde ethernet-poort en 2 analoge ingangen. De CP1H-controllers zijn met vier snelle tellers en vier pulsuitgangen ideaal voor positioneerapplicaties met meerdere assen.

CJ2M

Modulaire PLC-serie - tot 2.560 I/O's

De virtuele backplane die in de jaren '90 is ontwikkeld door Omron is geperfectioneerd op de CJ-serie PLC's. Met een breed scala van onderling uitwisselbare CPU's, netwerkunits en motion-modules is dit het ultieme modulaire systeem. Naast uitstekende besturingsprestaties maakt de transparante communicatiearchitectuur deze PLC tot het ideale toegangspunt tot elk intelligent apparaat in een netwerk dankzij de ondersteuning van Ethernet/IP, DeviceNet, PROFIBUS-DP, PROFINET-IO en CAN.

CS1

Rack-PLC-serie - tot 5.000 I/O's

Deze serie is backwards compatibel met de C200H-serie en biedt de grootste keuze aan I/O- en speciale functie-units. Dankzij een hoge resolutie, snelle analoge gegevensverwerking, motion control en door de gebruiker programmeerbare communicatie-units is de CS1 een echt universele PLC voor een breed scala van veeleisende toepassingen. De CS1 biedt ook dubbele CPU's en regelingen voor de procesindustrie.

Directe link naar alle Omron PLC's op de webshop: webshop icon72