16 - 07 - 2018

Een gecertificeerde brandveilige doorvoer welke u zelf mag installeren

Eenvoudig betrouwbaar
Nu de eenvoudige route naar een betrouwbare brandwerende afdichting ontdekken

De taak 
Openingen betrouwbaar afsluiten
Wanneer kabels door gebouwwanden of plafonds worden geïnstalleerd, moet de brandweerstand met brandwerende kabeldoorvoeren worden hersteld. Wanneer verschillende installatietypen, zoals elektrische kabels en sanitair leidingen door dezelfde openingen lopen, worden combi-afdichtingen gebruikt. Installateurs hebben, afhankelijk van de wand en het kabeltype, de keuze uit verschillende maatregelen.

 

De oplossing
OBO PYROPLUG® blok en PYROSIT® NG
Met schuimblokken en brandwerend schuim zijn de openingen in wanden en plafonds snel afgesloten. De toepassing is heel eenvoudig:
• Het compacte OBO PYROPLUG® blok vult ook grote openingen snel op. Het blok is zeer zacht en kan uitstekend in de langs- en dwarsrichting worden verwerkt. Met de nieuwe generatie heeft OBO het PYROPLUG® blok nog verder vergroot waardoor nog minder aantallen per opening nodig zijn.
• Tweecomponentenschuim PYROSIT® NG van OBO kan nu met het schuimblok worden gecom¬bineerd. Tijdrovend op maat snijden van de schuimblokken komt te vervallen.

Het resultaat
Een gecertificeerde brandveilige doorvoer welke u zelf mag installeren
Praktisch en gebruiksklaar: met het schuimblok PYROPLUG® en het brandwerende schuim PYROSIT® NG hebben installateurs altijd de beschikking over een sterk productteam, waarmee nagenoeg elke door¬voer betrouwbaar kan worden afgesloten. Getest en goedgekeurd, snel en eenvoudig.

Zo eenvoudig kan brandveilig zijn!

Nu testen!
Test het systeem met de starterset.
Deze bevat een Easy-Max-patroonpistool en 1 patroon
brandwerend schuim PYROSIT® NG, FBS-S.
Starterset: type FBS-ST, artikelnr. 1580594

webshop icon72


www.obo-bettermann.nl

7203805 PG1