18 - 11 - 2018

Zonnestroom (PV-panelen)

  

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland. Net als in onze omliggende buurlanden zal PV een flink aandeel krijgen in de hoeveelheid duurzame of groene energie. Zeker gezien de steeds scherper wordende Europese doelstellingen zal de Nederlandse regering iets moeten veranderen om hieraan te voldoen. De Nederlandse overheid wil namelijk dat 16 procent van de energie in Nederland duurzaam opgewekt wordt in 2020. Momenteel wekt Nederland slechts 4 procent op, dus de weg is nog lang. Even ter vergelijking: In Duitsland wordt nu al bijna 25 procent van de energie duurzaam opgewekt en loopt daarmee enorm voor op ons land. Nederland dient dus in minder dan 10 jaar van 4 procent duurzame energie naar 16 procent te gaan.

Nieuwe marktkansen doen zich daarom nu voor! De technologie is volwassen geworden en de producten zijn dusdanig betaalbaar dat er nu acceptabele terugverdientijden te realiseren zijn. Steeds meer consumenten zijn bereid om te investeren in een installatie, maar willen bij voorkeur wel een betrouwbaar en vakkundig adres voor de installatie. Ook het bedrijfsleven vind een betrouwbaar en vakkundig advies steeds belangrijker, daarnaast vinden ze garantie ook heel belangrijk. Wij denken daarom dat de installateur de "beste papieren" heeft om zonnestroom te adviseren en te verkopen. Kortom veel kansen in een snel groeiende markt.

Solar staat voor u klaar, onze PV specialisten bij Solar ondersteunen u met: het geven van advies en maken van een op maat offerte. Verder kunnen we u ondersteunen met: trainingen, subsidie aanvragen, projectbegeleiding, etc. We bieden PV-systemen aan met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

U zult op dit portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

       
                           

 Kijk hier voor meer info;

 Zonnestroom algemene info 

Datasheets en product info

Subsidie en regelgeving

Software

Diensten

PV Catalogus ------->>>>

                                                                                                                                                        

** Opnameformulier t.b.v. aanvraag zonnepanelen **

 

 

 

Voor Commercieel en Technisch advies: +31 88 765 2765 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

                 PV catalogus