16 - 07 - 2018

PV

Zonnestroom staat momenteel sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren een enorme groei te verwachten is in de hoeveelheid geinstalleerde M(ega)W(att) in Nederland. Net als in onze omliggende buurlanden zal PV een flink aandeel krijgen in de hoeveelheid duurzame of groene energie. 

Nieuwe marktkansen doen zich daarom nu voor !. De technologie is volwassen geworden en de producten zijn dusdanig betaalbaar dat er nu acceptabele terugverdientijden te realiseren zijn. Consumenten zijn bereid om te investeren in een installatie, maar willen bij voorkeur wel een betrouwbaar en vakkundig adres voor de installatie. Wij denken daarom dat de installateur de "beste papieren" heeft om zonnestroom te adviseren en te verkopen. Kortom veel kansen in een snel groeiende markt.

Solar biedt concurrerende kant en klare - PV systemen met een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. We kunnen u ondersteunen met kiezen of configureren van het meest ideale systeem of pakket.

U zult op dit portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot de product informatie, subsidies en regelgeving.

Sub Categorieën