16 - 07 - 2018

Verlichting
 

   

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren. En indien goed toegepast kan met kunstverlichting de productiviteit van mens, dier en plant verhoogd worden door natuurlijke situaties na te bootsen.

Noodverlichting daarentegen behoedt ons voor calamiteiten als de gewone verlichting het laat afweten. Door het voorkomen van paniek, omdat oriëntatie mogelijk blijft en het mogelijk maken van een snelle ontruiming door de juiste vluchtwegaanduiding, wordt persoonlijk letsel tot een minimum beperkt. Voor zowel gewone- als voor noodverlichting zijn wettelijke en normatieve eisen vast gelegd.

Tegen de beste en mooiste lichtbron kunnen wij nooit op, maar na de zon leveren wij uitstekende verlichtingsproducten van gerenommeerde fabrikaten. Klik op de banners rechts in dit scherm om uw toepassingsgebied te selecteren en ervaar welke oplossingen Solar u kan bieden.

  anim. hoofdfoto licht

 

LinkedIn Volgs ons op Twitter Facebook Google

 

Tweets SolarLight
solarindustrie Solar Industrie Update is uit hierin productinnovaties van fabrikanten, praktische klantcases en nieuwsfeiten. https://t.co/Y2kR1bZlUM
solarindustrie NIEUW ESI Genspec Dynamic Transducer GD4200-USB, nu met 1000 metingen per seconde. lees meer; https://t.co/MH3HL978sr