Inlogformulier

danfoss logo kleinKalender en klok functie in de FC102/FC202 regelaars.


FC102 en FC202 regelaars van Danfoss hebben een uitgebreide kalender en klok functie aan boord.

Met deze functies kan de regelaar stand-alone op gezette dagen en tijden aan/uit en bv op toeren worden ingesteld.

De kalender kan rekening houden met werkdagen en niet-werkdagen en er kunnen aanvullende niet-werkdagen voor bv feestdagen worden ingesteld.

Er kunnen 10 tijd gestuurde akties ingesteld worden.

Die akties kunnen o.a. zijn: Start, stop, draaien op een referentie, een andere set-up(1tm4) selecteren, andere "ramp" selecteren, draairichting veranderen, remmen, uitlopen, digitale uitgangen setten/resetten, alarmen resetten, slaapmode, enz.

 

Met deze functies kan dus bv een luchtbehandelingskast van een gebouw geregeld worden zonder extern besturingssysteem.

Uiteraard zitten hier beperkingen aan maar voor luchtverversing is het een prima toepassing.

Waar wel opgelet moet worden is dat er geen standaard back-up batterij in de regelaars zit voor de real time clock.

Na een spanningsafschakeling is hij dus de huidige tijd kwijt en moet de klok gelijk gezet worden.

Om dit te voorkomen kan een optiekaart MCB109 geplaatst worden waarin een back-up accu zit voor de real time klok. (Solar artikelnummer 1900395)

Wilt u verder informatie over de mogelijkheden, neemt u dan contact op met onze Productspecialist Drives of onze Technische Product Support afdeling.

 

 

Onze Producten & Services

 • Beveiliging
  Beveiliging

  Het beveiligen van gebouwen is een belangrijke taak binnen de installatietechniek. Er is dan ook een ruim aanbod aan producten en systemen voorhanden om objecten te bewaken tegen onrechtmatige toegang, vandalisme of andere vormen van criminaliteit.

  Lees Meer

 • Communicatie
  Communicatie

  Onder Technical Services Communicatie verstaat Solar alle mogelijke overdrachtsmiddelen. Of u zich nu bezig houdt met telematica, telecommunicatie of noodstroom;

  Lees Meer

 • Smart Building
  Smart Building

  Smarthomes, Smartbuildings, Domotica, Gebouwautomatisering, zijn een aantal namen voor het automatiseren van woningen en gebouwen. Wat houdt dit nu precies in?

  Lees Meer

 • Brandveiligheid
  Brandveiligheid

  Brandveiligheid is goed geborgd in ondermeer het Bouwbesluit en impliceert specifiek wetgeving ten aanzien van gebouwen en installaties

  Lees Meer

 • Klimaattechniek
  Klimaattechniek

  Klimaattechniek is tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld aan duurzaamheid en energieverbruik. Met behoud van comfort biedt Solar een aantal uitgekiende concepten en een scala aan producten,

  Lees Meer

Technical Services Nieuws

 • Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?
  Wie is verantwoordelijk voor onderhoud noodverlichting?

  Voor huurders en verhuurders is het vaak niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor het onderhoud van de noodverlichting en wie de kosten betaalt           

  Lees Meer

 • Uitfasering AlphaVision ML & XL
  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Uitfasering AlphaVision ML & XL

  Lees meer

 • Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen
  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  Cerberus Fit FC360 nu met 2 melderlussen

  lees meer

In De Spotlight

Industrie

Continiuiteit speelt een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Automatiseringsprocessen zijn dan ook onontbeerlijk en de aanverwante producten zijn talrijk. De support specialisten binnen ons kenniscentrum zijn speciaal opgeleid om u technisch bij te staan in geval van storingen en wijzigingen in processen

Lees Meer...

Installatie

Volledig in overeenstemming met ons motto “Stronger Together” spelen wij in met het leveren van installatiematerialen op uw behoefte en bieden wij u het juiste product, op het juiste moment en op de juiste plaatsLees Meer...

Verlichting

Kunstverlichting is bij afwezigheid van zonlicht een middel om te kunnen zien. Maar kunstverlichting dient ook om een ander uiterlijk te geven en sfeer te creëren.

Lees Meer...

Zonnestroom

Zonnestroom staat sterk in de belangstelling. Hierdoor is de verwachting dat de komende jaren de enorme groei door zal zetten in de hoeveelheid geïnstalleerde M(ega)W(att) in Nederland.

Lees Meer...

Projectitems

U zult op ons portal de toegang vinden tot de belangrijkste informatie met betrekking tot onze projecten, de product informatie, subsidies, regelgeving en onze diensten.

Lees meer...